trimsalon de Zoete Inval

Professionele vachtverzorging voor uw hond!

Behandelingen en Tarieven;

Hieronder heb ik de standaard behandelingen omschreven met de richtprijzen. De prijzen zijn afhankelijk van de staat van de vacht en de wens van de klant. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via de mail of via de telefoon. 


 

Bad en blaas;

Bij deze behandeling kan de rui versneld worden waardoor u minder haren in huis heeft. De behandeling bestaat uit 2 sessies die enkele weken na elkaar plaatsvinden.

Deze behandeling is zowel voor langharige honden als voor kortharige honden. 

2 keer per jaar is het advies voor deze honden. Kosten voor deze behandeling;

Kleine honden voor 1 behandeling vanaf €55,- Voor 2 behandelingen wordt dat vanaf €95. (bv beagle, jack russel enz)

Middelgrote honden voor 1 behandeling vanaf €65 en voor 2 behandelingen vanaf €100,00. (bv labrador, Golden Retriever enz)

Grote honden 1 behandeling vanaf €90 en voor 2 behandelingen vanaf €140 (bv. Berner Sennen, Duitse Herder, Shephard, enz.)

Hele grote honden voor 1 behandeling vanaf €120 en voor 2 behandelingen vanaf €180 (bv. Samojeed, Leonberger, Husky, enz.)  


 

Inkorten van de vacht;

Deze behandeling is bedoeld voor honden met een doorgroeiende vacht. Deze vachten worden ingekort door middel van knippen, effileren of scheren.

4 tot 6 keer per jaar is het advies voor deze honden.  


 

Kosten voor deze behandelingen:

Kleine honden vanaf € 52 (bv. Shih Tzu, Yorkshire Terrier, Dwerg/ Toy poedel, enz.)

Middelgrote honden vanaf € 65,00 (bv. Middenslag poedel, Engelse Cocker Spaniel, enz.)

Grote honden vanaf € 75,- (bv. Koningspoedel, Kerry blue terrier, Doodle, enz.)    

 


Plukken;

Ruwharige honden hebben een dubbele vacht; zachte onderwol met daarboven ruwharige dekharen. Deze dekharen moeten er 2x per jaar uitgeplukt worden in verband met de rui.

Een stripvacht is ook een optie waarbij als het ware een derde vachtlaag wordt gecreëerd om te zorgen dat er altijd voldoende vacht (=bescherming) aanwezig blijft. Bij deze behandeling is het advies om de 3 maanden. 
Kosten voor deze behandeling zijn;

Kleine hond vanaf € 60,- (bv. Border terrier, Teckel, Norfolk/ Norwich terrier, enz.)

Middelgrote hond vanaf € 80,- (bv. Welsh terrier, Lakeland terrier, Ierse terrier, enz.)

Grote hond vanaf € 100,- (bv. Airdale terrier, Duitse staander, enz.)

Hele grote hond vanaf € 120,- (bv. Ierse wolfshond, Deerhound, Zwarte Russische terrier.) Puppy;

Voor puppy's (tot 5 maanden) heb ik een speciale puppybehandeling. Dit is een ontspannen kennismaking met de trimsalon zodat de pup zich later makkelijk thuis zal voelen in de trimsalon.

Deze behandeling duurt ongeveer een uur waarbij de pup o.a. gewassen word, hier en daar wat bijgeknipt, de nagels worden geknipt en de oortjes worden nagekeken. Deze behandeling kost € 30,- maar dit krijgt u als korting op een volledige behandeling als u direct een afspraak maakt!


Losse behandelingen;

Nagels knippen, een losse wasbeurt tussendoor of het bijknippen rond de oogjes, het kan allemaal. Neem contact op voor de mogelijkheden. Een aantal voorwaarden: trimsalon de Zoete Inval is niet verantwoordelijk voor onderliggende huidproblemen die tevoorschijn komen tijdens de behandeling. De hond/ honden worden op het afgesproken tijdstip gebracht en opgehaald. Er wordt gewerkt volgens een strak schema, te laat brengen of ophalen gooit het schema in de war. Neem dan ook even contact op wanneer u de afgesproken tijd niet gaat redden. Afspraken graag minimaal 24 uur van te voren afzeggen. Zomaar niet op komen dagen wordt niet gewaardeerd. Hierdoor zal ik genoodzaakt zijn 50% van de trimbehandeling in rekening te brengen. Een trimbehandeling duurt lang, even goed uitlaten van te voren is fijn.